Första banpasset kört i Spanien

Allmänt, sport, träning / Permalink / 0
På plats i Spanien och 3 pass körda. Första var ett lugnt gymnastiskt pass med strech och rörlighet. Det andra kördes i Altea på bana, första banpasset i år. Tuffa 2x5x400m stod på schemat med 90sek vila och 3min serievila. Första intervallen gick långsamt, ovan vid farten sprang jag i mål på 73 sek. Men sen fick jag ändå upp någon slags hyfsad fart. 68, 69, 70, 71 låg övriga intervaller på under passet och ett snitt på ca 70 sek. Får vara nöjd att jag kan springa, framför allt smärtfritt! Känns skönt! 

Idag körde vi ett morgonpass med 3km jogg, rörlighet, styrka och spänst. 
I eftermiddag väntar antingen ett distanspass ala 10k eller ett pass på crosstrainern. 


 
 
 

Lite fart på träning 🏃🏽

Allmänt, sport, träning / Permalink / 0

Har slitit med ett ont knä som jag kommer fortsätta köra rehab på, men även med en slitet muskelfäste mellan baksida och sätesmuskeln. Smärtan uppstod under långa intervallpass i lite kuperad terräng med mycket backar och kurvor... men efter en vecka med distans, och lättare träning så började inflammationen ge med sig. Körde igår 6.5km distans på grus + 4x100m på bana. Kändes bra även om mitt knä var lite trött!


Idag blir det vila, första dagen på 3 veckor och i veckan ska jag springa långintervaller längs lelången i Uddevalla! Ska bli skönt att komma igång igen. 

Bild från fredagens träning! Bliz eyewear är ny sponsor till Hälles juniorakademi!

Sommaren i antågande!

Allmänt / Permalink / 0
 
Har under de senaste 3 veckorna kämpat med lite småskador. Så blir det när man tränar mycket. För min del handlar det om att hålla skadorna under kontroll och inte låta dem bli allvarliga. Har haft ett knä som strulat, men det är betydligt bättre och håller för löpning. Sen en liten inflamation mellan sätesmuskeln och baksidan, men även den börjar lägga sig nu. Har den senaste veckan i princip bara kört distans och styrka men ska i slutet på denna veckan testa att gå på med lite fart igen!
 
 
Till top