1.56.42, perfekt avslut på en jobbig säsong!

Allmänt, sport, träning, tävling / Permalink / 0
Vintersäsongen blev egentligen varken sämre eller bättre än vad jag hade hoppats på! Efter skadan i november så sa jag att kan jag tävla i vinter så är det en bonus! Så, jag får se tävlandet som en bonus denna vintern! På 400m gjorde jag bara ett försök, inget särskilt lyckat men på 800m blev det 3 lopp! Det första på 1.59.01, det andra på 1.57.51 och det sista, i lördags på tävlingen Intersport Athletic Indoor Games i Göteborg. Det var upplagt för ett snabbt lopp, med tre killar som hade personbästan under 1.58! Hampus Börjesson tog tag i taktpinnen och jag tog rygg! Passeringar var:
200m - 27.4
400m - 57.0
600m - 1.26.6
Med 120m kvar gick jag förbi Hampus och i mål sprang jag på nya innepersonbästat, 1.56.42! 
Skönt att avsluta säsongen med seger och personbästa! 


Dagen efter spenderades i samma hall med dessa sköningar 😉 


J-SM

Allmänt, sport, tävling / Permalink / 0
Efter klartecken från magnetröntgen gjorde jag ett försök på 400m på Junior-SM i Växjö! Dock utan större framgång... Ingen snabbhetsträning sen i september gjorde att farten inte riktigt fanns där! 51.79 o en niondeplats är ok, med tanke på förutsättningarna! 

Fick en selfie med Salming dock! 

Här med klubbkamraten Rikard strax efter loppet!

Kamp mot klockan - Magnetröntgen

Allmänt, sport, träning / Permalink / 0
Låret spökade under förra helgen och i samråd med sjukgymnast och ortoped gjorde jag idag en magnetröntgen av mitt lår! Allt för att säkerställa orsaken till varför mitt ben inte fungerar 100%.
Svaren får jag på tisdag/onsdag! 
Och nu väntar en kamp mot klockan, på lördag ska jag springa 400m i Växjö på IJSM! Då måste benet fungera och de jag behöver få en hyfsad genomkörare på tisdagen för att se att benet håller! Ska bli spännande att se hur kroppen reagerar och nu håller jag tummar och tår för att jag ska stå på startlinjen när junior-SM arrangeras till helgen!


Till top