23.28 i Halmstad

Allmänt, sport, tävling / Permalink / 0
Idag sprang jag 200m i Halmstad! Vädret när vi kom dit var kyligt och ganska mulet men med tiden vände vädret 🌞 solen titta fram och värmen likaså! Jag kände redan från början av dagen att det skulle kunna gå fort idag! Körde uppvärmningen som brukligt och gick bort till callingen! Hamnade i heat 1 och fick bana 2. Inte ultimat bana för mig då kurvan blir ganska tvär och då jag är lång så blir det lite svårt att få upp farten... Motståndet var löjligt bra, sista tid till final var 22.12, och det var hela 47 anmälda! Starten gick bra, har bytt startblocksställning för att bli bättre första stegen, och jag fick till första stegen. Sen tappade jag trycket och första 50 var inget vidare... In mot 100m fick jag upp farten och upploppet var som alltid bra! 23.28 imål, karriärens näst snabbaste lopp och en okej känsla! 
Nu laddar jag för 400m på lördag! VÄRLDSUNGDOMSSPELEN 🏃
Från dagens tävling 👌🏼

Frendevispelen

Allmänt, sport, tävling / Permalink / 0
Ja, idag var jag i Frändefors då Dals Södra arrangerade en barntävling där! Tanken från början var att vi skulle ha ett antal Hälle-starter där men på grund av olika anledningar uteblev det randiga deltagandet! Men då jag har en vänfamilj som skulle tävla så åkte jag givetvis dit och hejade på! Nedan kan ni se lite bilder från dagen! 
Imorgon bär det av till Halmstad och Laxaspelen! Ska springa 200m och motståndet är exemplariskt!
Amanda segrade på 60m i F11
Och i längd blev det ett silver för lillsyrran Alicia!

Klubbens/min stab

Allmänt, sport, träning / Permalink / 0
Ja, jag har ju en stab runt mig! Förutom att jag sporadiskt har kontakt med Ulf Friberg och Ulf Björklund som bossar i Göteborg så har jag min tränare Christian Persson på 4 av mina pass veckan! Persson har jobbat som tränare i över 40 år och har bland annat coachat Mustafa Mohammed, Meraf Bahta och flertalet andra duktiga löpare! Sen har jag en massör, som själv är löpare på hög elitnivå, Yared Admasu! Han ger mig massage 2 gånger per vecka ungefär! Sen har jag en extratränare i form av Martin Burrows, förre detta landslagslöpare på 400m häck! När det kommer till skador och sjukvård går jag till naprapaten Ola Andersson på Led och Rygg Kliniken i Uddevalla! På Uddevalla Elitidrottsgymnasium har jag haft hjälp av Johnny Drottz! 
Sen har jag även mentorer av olika slag: Patrik Hägg och Lars Wingqvist är båda klubbkamrater i 40+åldern som ger tips och råd då och då! 
Här kommer lite bilder på de som jag har runt mig:
Jag och klubbkamraten Patrik Hägg efter ett lopp!
Jag och klubbkamraten/massören Yared Admasu!
Jag och klubbkamraten Lars Wingqvist samt ordförande och coach Christian Persson!
Till top