Tanum och semester

Allmänt, sport, träning, tävling / Permalink / 0
Sprang den 8:e 200m i Tanum och trots regn och vindstilla hade jag fina 23.21 i mål! Säsongens första seger och en efterlängtad sådan! Efter denna tävling bar det iväg på semester en vecka och nu är jag hemma igen. Nästa tävling blir förmodligen 400m i Uddevalla den 30 juli och sen blir det Varberg den 8-9 där jag springer 200m och 400m! Efter detta blir det Folksam Challenge i Göteborg och sedan junior-SM i Kalmar! 


Pers och årsbästa på världsungdomspelen 🏃

Allmänt, tävling / Permalink / 0
Ja i helgen som gick avgjordes Världsungdomsspelen i Göteborg på Ullevi! På lördagen sprang jag 400m mot ett exemplariskt motstånd! 89 anmälda i M-klassen och 8 heat! Jag hamnade i det fjärde heatet men på grund av förseningar så sprang jag inte förräns halv nio... Dessutom fick jag bana 1 vilket inte är optimalt för en lång löpare! Öppningen blev lite för långsam och även om sista 200 var briljanta så fegade jag tyvärr lite för mycket för att kunna persa! Säsongsbästa med 50.67! Nästa gång blir det till o öppna betydligt kaxigare... På söndagen sprang jag sedan 200m där hela 138 löpare var anmälda! Jag sprang i de sjunde heatet och mötte flera duktiga löpare! Dagen till ära så var även några nära vänner på plats och tittade vilket gjorde mig lite extra taggad 🏃 starten gick och till skillnad från tidigare lopp så fick jag en förhållandevis bra start! In på upploppet så höll jag flera av de andra löparna bakom mig och imål gick jag på nya perset 23.04!!! Surt att missa drömgränsen med så lite men de kommer kanske redan på onsdag då jag springer 200m i Tanum 😃 kul att persa inför vänner och nu på onsdag väntar ett nytt 200m lopp! 
Målgången på 400m på världsungdom! Jag på bana 1!

Här är en bild tillsammans med familjen Behrendtz/Ivarsson! En fantastiskt fin liten familj som alltid hejar och pushar!
Till top